Eeterij

Eeterij de Melanen is een sfeervol en gezellig restaurant in het mooie bosrijke plaatsje Halsteren, niet ver van Bergen op Zoom, waar u in ontspannen sfeer kunt genieten van een lekker bakje koffie tot een heerlijke lunch. Zowel binnen als buiten op ons  gezellige terras. De uitgebreide menukaart biedt voor elk wat wils. En dat voor een goede prijs!

Ook kunt u bij ons terecht voor al uw feesten, partijen, jubilea, BBQ, en nog veel meer!  Tevens is Eeterij de Melanen een uitstekend rustpunt voor na een flinke wandel- of fietstocht.  Wij beschikken over een oplaadpunt voor electrische fietsen.

Het Terras

Het voorjaar is weer begonnen en ons gezellige terras is weer geopend , dus kunt u terecht voor  een kopje koffie en gebak, thee, vers belegde broodjes,high-tea, salades, hamburgers of een bittergarnituur. Eeterij de Melanen is gewoon open tijdens de winterperiode. Alleen op maandag zijn wij gesloten.

U kunt heerlijk binnenzitten en genieten van onze ruime menukaart, zonder kinderen of terwijl uw kinderen spelen bij Monkey Town. Eigenaresse Anne-Rose Broere vind het belangrijk te melden dat je gewoon bij ons binnen kunt stappen zonder kids voor een heerlijke lunch of koffie met iets lekkers.Bijvoorbeeld voor fietsers  en wandelaars die passeren, of voor diegene die een ochtendje of middagje vrij hebben en zin hebben in een lekkere lunch.

Kortom: een eeterij waar u graag naar terugkomt!